Mød eksperterne

Imran Rashid

Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, forfatter og iværksætter. Imran er landets førende ekspert i digital sundhed. Han er oprindeligt uddannet speciallæge i almen medicin, men begyndte tidligt i sin lægekarriere at interessere sig for IT-iværksætteri. Han har arbejdet som innovationschef på Aleris-Hamlet Hospitaler, hvor han nåede at foretage mere end 2000 forebyggende helbredsundersøgelser af top- og mellemledere fra det danske erhvervsliv.

Imran Rashid har foreløbigt skrevet fire bøger om forholdet mellem mennesker og teknologi, bl.a. bestsellerne SLUK og Offline. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere med mere end 300 afholdte foredrag i løbet af de seneste par år og sidder i flere ministerielle ekspertråd. Han er desuden i dag medlem af DJØF’s TechDK Kommission samt initiativtager til Center for Digitale medier og Sundhed under Sundhedsstyrelsen. Endvidere er han næstformand i Udvalget for psykisk sårbarhed blandt unge nedsat af Århus Kommune.

Han udkommer primo 2021 med bogen “Mærkbarhed – et opgør med den målbare tilværelse”, der handler om behovet for at erstatte målbarhed med mærkbarhed og supplere digitaliseringen af vores samfund med en lige så vigtig humanisering.

Imran Rashid

Mød eksperterne

På fageksperter.dk kan udvælge dig præcis dé foredrag fra præcis dé eksperter, som du synes er relevante.

Du får inspirerende og aktuelle videoer med indholdsrige og relevante lektioner leveret til din skærm af kendte danske eksperter.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!