Emne: Børn, Ledelse

7 trin til at erstatte Den Svære Samtale med Den Omsorgsfulde Samtale

Nyheder

I dette foredrag lærer du, at gøre det muligt for modtageren at høre dit budskab i den svære samtale, uden at gå i forsvarsposition og hvordan du bedst runder samtalen af – både for modtageren og for dig som afsender, da du naturligt vil blive berørt af dit relationsarbejde. Pædagogisk ekspert Christina Abildgaard kalder denne metode med 7 trin for ‘Den Omsorgsfulde Samtale”.

Hvordan får vi, som omsorgspersonale, givet en besked eller holdt en samtale om noget vi er bekymrede for eller frustrerende over? I en forældresamtale, pårørendesamtale eller samtale med en kollega?

Ved at flytte fokus fra ’svær’ til ’omsorgsfuld’ kan vi levere et tungt budskab, med indbygget handlemuligheder og omsorg for modtageren, der gør det mindre smertefuldt at være modtager.

Se Christina Abildgaards kursus i at erstatte den svære samtale med den omsorgsfulde samtale her

Få de 7 trin til at holde ‘Den omsorgsfulde samtale’ i dette foredrag – så dit budskab går klart og nænsomt igennem til din modtager.

Klik her for at få adgang til foredraget “Erstat Den Svære Samtale med Den Omsorgsfulde Samtale” med Christina Abildgaard

I dette foredrag får du bl.a. viden om, hvordan du forbereder dig til samtalen fysisk og mentalt og hvordan du fordeler lytte- og taletid. Du får også en kommunikationsmodel, der gør det muligt for modtageren at høre dit budskab, uden at gå i forsvarsposition. Du bliver får desuden gode råd til, hvordan du bedst runder samtalen af – både for modtageren og for dig som afsender, da du naturligt vil blive berørt af dit relationsarbejde.

Den pædagogiske ekspert Christina Abildgaard er blandt andet Marte Meo supervisor og familievejleder og til daglig uddanner hun Marte Meo terapeuter, holder pædagogiske dage i dagtilbud, holder forældreforedrag og hjælper børnefamilier med hverdagens udfordringer.

Christina Abildgaard har lavet tre kurser af hver en times varighed til fageksperter.dk Klik her og læs mere om Christina Abildgaard og se alle hendes foredrag

Fageksperter.dk er Danmarks nye vidensportal, hvor rutinerede eksperter, foredragsholdere og forfattere indenfor mange videnstunge emner som Ledelse og Børn deler professionelt producerede læringsvideoer. Kurserne kan købes enkeltvis eller man kan tegne et abonnement og få adgang til alt nuværende og kommende indhold på siden. Akkurat som på streamingtjenester som Netflix og HBO – bare med danske eksperters viden til privat eller professionelt brug.

Bliv medlem og få adgang til ny viden og inspiration helt ned til 279 kr. allerede i dag! Klik her og meld dig til.

Tilmeld dig fageksperter.dk nyhedsmail

Relaterede indlæg

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!