Foredrag

Analoge Hjerner i en Digital Verden – alle afsnit!

Imran Rashid
Foredrag af
Imran Rashid

Analoge Hjerner i en Digital Verden – alle afsnit!

Imran Rashid

FAGOMRÅDE: Andre emner, Alle emner

Køb eksklusiv adgang til hele foredragsrækken “Analoge Hjerner i en Digital Verden” af Danmarks førende ekspert i digital sundhed Imran Rashid!

Ved at købe denne pakke får du adgang til alle seks moduler i en måned for kun 299 kr. (Normalpris 564 kr.)

Klik og køb: Analoge hjerner i en digital verden – alle afsnit 299 kr.

I denne kursusrække vil du blive ført gennem en række relevante emner, der samlet kan hjælpe dig til bedre at forstå, hvordan din analoge hjerne påvirkes i en digital verden og hvordan du bedst kan lære at passe på den.

Imran Rashid er landets førende ekspert i digital sundhed. Han er speciallæge i almen medicin, forfatter og iværksætter.  Imran Rashid har foreløbigt skrevet fire bøger om forholdet mellem mennesker og teknologi, bl.a. bestsellerne SLUK og Offline. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og sidder i flere ministerielle ekspertråd.

I Modul 1 lærer du om din fantastiske hjerne og dens udvikling op gennem tiden, samt hvordan denne udvikling viser sig i din hverdag.

I Modul 2 lærer du om hvordan din bevidsthed er indrettet samt hvordan man både kan tænke langsomt og hurtigt – og hvorfor denne kombination får din hjerne til at skyde genveje, som påvirker din virkelighedsopfattelse.

I modul 3 fokuseres der på hjernens formbarhed, herunder hvordan indlæring fungerer og hvordan man bliver ekspert. Derudover lærer du også om en af de væsentligste forudsætninger for læring.

I modul 4 er der fokus på adfærdsdesign, nudging samt hvordan man kan forme menneskers adfærd imod deres vilje digitalt.

I modul 5 kigger vi på skyggesiderne af de digitale udvikling og hvilke påvirkninger, som den digitale udvikling kan tænkes at have såvel biologisk, psykologisk som socialt.

I modul 6 slutter vi af med at fokusere på digitalt selvforsvar. Du lærer hvordan dine basale behov er nøje afstemt med din hjernes opbygning og hvad, du selv kan gøre for at lære at skabe sunde vaner med vilje.

Imran Rashid er i dag medlem af DJØF’s TechDK Kommission samt initiativtager til Center for Digitale medier og Sundhed under Sundhedsstyrelsen. Endvidere er han næstformand i Udvalget for psykisk sårbarhed blandt unge nedsat af Århus Kommune.

De 6 moduler har en samlet længde på ca. 130 minutter i alt.

Ved at købe denne pakke får du adgang til alle seks moduler i en måned for kun 299 kr. (Normalpris 564 kr.)

Klik og køb: Analoge hjerner i en digital verden – alle afsnit 299 kr.

Mød eksperterne

Imran Rashid

Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, forfatter og iværksætter. Imran er landets førende ekspert i digital sundhed. Han er oprindeligt uddannet speciallæge i almen medicin, men begyndte tidligt i sin lægekarriere at interessere sig for IT-iværksætteri. Han har arbejdet som innovationschef på Aleris-Hamlet Hospitaler, hvor han nåede at foretage mere end 2000 forebyggende helbredsundersøgelser af top- og mellemledere fra det danske erhvervsliv.

Imran Rashid har foreløbigt skrevet fire bøger om forholdet mellem mennesker og teknologi, bl.a. bestsellerne SLUK og Offline. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere med mere end 300 afholdte foredrag i løbet af de seneste par år og sidder i flere ministerielle ekspertråd. Han er desuden i dag medlem af DJØF’s TechDK Kommission samt initiativtager til Center for Digitale medier og Sundhed under Sundhedsstyrelsen. Endvidere er han næstformand i Udvalget for psykisk sårbarhed blandt unge nedsat af Århus Kommune.

Han udkommer primo 2021 med bogen "Mærkbarhed – et opgør med den målbare tilværelse", der handler om behovet for at erstatte målbarhed med mærkbarhed og supplere digitaliseringen af vores samfund med en lige så vigtig humanisering.
Imran Rashid

Foredrag

Alle Foredrag af Imran Rashid

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!