Foredrag

Erstat den svære samtale med den omsorgsfulde samtale (livstid)

Christina Abildgaard
Foredrag af
Christina Abildgaard

Erstat den svære samtale med den omsorgsfulde samtale (livstid)

Christina Abildgaard

FAGOMRÅDE: Børn, Ledelse, Andre emner, Alle emner

Hvordan får vi, som omsorgspersonale, givet en besked eller holdt en samtale om noget vi er bekymrede for eller frustrerende over?
I en forældresamtale, pårørendesamtale eller samtale med en kollega?

Ved at flytte fokus fra ’svær’ til ’omsorgsfuld’ kan vi levere et tungt budskab, med indbygget handlemuligheder og omsorg for modtageren, der gør det mindre smertefuldt at være modtager.

På dette foredrag får du bl.a. viden om hvordan du forbereder dig til samtalen fysisk og mentalt, hvordan du fordeler lytte- og taletid, en kommunikationsmodel der gør det muligt for modtageren at høre dit budskab, uden at gå i forsvarsposition og hvordan du bedst runder samtalen af – både for modtageren og for dig som afsender, da du naturligt vil blive berørt af dit relationsarbejde.

Få de 7 trin til at holde ‘Den omsorgsfulde samtale’ på dette foredrag – så dit budskab går klart og nænsomt igennem til din modtager.

59 min

Filer til download
Group 8Created with Sketch.

Kun for medlemmer

Køb abonnement eller pay per view og få adgang
til at downloade præsentationen

Mød eksperterne

Christina Abildgaard

Christina Abildgaard hjælper forældre og pædagogisk personale til at styrke relationer, skrue ned for skældud og op for selvværd hos børn.

Sammen med Erik Sigsgaard, har Christina udgivet bogen ‘I stedet for skældud – veje til at mindske og forebygge skældud’ i dagtilbud.

Christina Abildgaard er Marte Meo supervisor og familievejleder og til daglig uddanner hun Marte Meo terapeuter, holder pædagogiske dage i dagtilbud, holder forældreforedrag og hjælper børnefamilier med hverdagens udfordringer. www.christinaabildgaard.dk
Christina Abildgaard

Foredrag

Alle Foredrag af Christina Abildgaard

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!