Foredrag

Christina Abildgaard – alle foredrag

FAGOMRÅDE: Børn, Alle emner

Køb eksklusiv adgang til alle foredrag af Christina Abildgaard

Ved at købe denne pakke får du adgang til alle tre videoforedrag med Christina Abildgaard samt download af præsentationerne fra disse i et år for kun 299 kr.
(Normalpris 567 kr. for én måned)

Klik og køb: Christina Abildgaard – alle foredrag 299 kr.

At arbejde faglige med skældud

Når vi bliver overudfordret, kan vi komme til at hæve stemmen og skælde ud. Ingen kan lide at få skældud – og omsorgspersonale har det dårligt med at skælde ud. Så hvad kan vi gøre i stedet for, så vi kan skabe en tryg hverdag for børnene – og de voksne? Dette foredrag giver pædagogisk personale redskaber til at arbejde fagligt med at mindske og forebygge skældud, bl.a. ved at sætte kontakten og relationen til børnene, i fokus.

Erstat den svære samtale med den omsorgsfulde samtale

Hvordan får vi, som omsorgspersonale, givet en besked eller holdt en samtale om noget vi er bekymrede for eller frustrerende over? I en forældresamtale, pårørendesamtale eller samtale med en kollega? Ved at flytte fokus fra ’svær’ til ’omsorgsfuld’ kan vi levere et tungt budskab, med indbygget handlemuligheder og omsorg for modtageren, der gør det mindre smertefuldt at være modtager. På dette foredrag får du bl.a. viden om hvordan du forbereder dig til samtalen fysisk og mentalt, hvordan du fordeler lytte- og taletid, en kommunikationsmodel der gør det muligt for modtageren at høre dit budskab, uden at gå i forsvarsposition og hvordan du bedst runder samtalen af – både for modtageren og for dig som afsender, da du naturligt vil blive berørt af dit relationsarbejde. Få de 7 trin til at holde ‘Den omsorgsfulde samtale’ på dette foredrag – så dit budskab går klart og nænsomt igennem til din modtager.

Introduktion til Marte Meo

Marte Meo er en metode til at forbedre livslyst og selvværd, igennem anerkendende relationer. Marte Meo betyder ’ved egen kraft’ og referer til de iboende ressourcer og styrker i alle. Ved brug videooptagelser af hverdagssituationer, mikroanalyserer Marte Meo terapeuten samspillet mellem mennesker. Formålet er at skabe en anerkendende og udviklingsstøttende kommunikation mellem f.eks. børn og voksne eller ældre og plejepersonale – altid med afsæt i at gøre mere af dét der virker. På dette foredrag får du en introduktion til hvad Marte Meos menneskesyn, kommunikationsprincipper og metode, og til hvordan du kan omsætte den tillidsvækkende kommunikation til at bruge i din pædagogiske praksis.

Om Christina Abildgaard

Christina Abildgaard hjælper forældre og pædagogisk personale til at styrke relationer, skrue ned for skældud og op for selvværd hos børn.

Sammen med Erik Sigsgaard, har Christina udgivet bogen ‘I stedet for skældud – veje til at mindske og forebygge skældud’ i dagtilbud.

Christina Abildgaard er Marte Meo supervisor og familievejleder og til daglig uddanner hun Marte Meo terapeuter, holder pædagogiske dage i dagtilbud, holder forældreforedrag og hjælper børnefamilier med hverdagens udfordringer.

Klik og køb: Christina Abildgaard – alle foredrag 299 kr.

Mød eksperterne

Christina Abildgaard

Christina Abildgaard hjælper forældre og pædagogisk personale til at styrke relationer, skrue ned for skældud og op for selvværd hos børn.

Sammen med Erik Sigsgaard, har Christina udgivet bogen ‘I stedet for skældud – veje til at mindske og forebygge skældud’ i dagtilbud.

Christina Abildgaard er Marte Meo supervisor og familievejleder og til daglig uddanner hun Marte Meo terapeuter, holder pædagogiske dage i dagtilbud, holder forældreforedrag og hjælper børnefamilier med hverdagens udfordringer. www.christinaabildgaard.dk
Christina Abildgaard

Foredrag

Alle Foredrag af Christina Abildgaard

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!