Emne: Hjernen

Imran Rashid: Sådan bliver du ekspert! Se det nye foredrag nu!

Nyheder

Bliv klogere på, hvordan indlæring fungerer og hvordan man bliver ekspert! Danmarks førende ekspert i digital sundhed, Imran Rashid, fortæller hvordan din analoge hjernen påvirkes i en digital verden. Han hjælper dig til at forstå din adfærd og lære om hjernens formbarhed. På godt og ondt.

I Analoge Hjerner i en Digital Verden – Forstå din adfærd, fokuserer Imran Rashid på hjernens formbarhed, herunder hvordan indlæring fungerer og hvordan man bliver ekspert. Derudover lærer du også om en af de væsentligste forudsætninger for læring. Foredraget er en del af en masterclass på seks moduler, hvor Imran Rashid fører dig gennem en række relevante emner, der samlet kan hjælpe dig til bedre at forstå, hvordan din analoge hjerne påvirkes i en digital verden og hvordan du bedst kan lære at passe på den.

Imran Rashid

Imran er landets førende ekspert i digital sundhed. Han er oprindeligt uddannet speciallæge i almen medicin, men begyndte tidligt i sin lægekarriere at interessere sig for IT-iværksætteri. Han har arbejdet som innovationschef på Aleris-Hamlet Hospitaler, hvor han nåede at foretage mere end 2000 forebyggende helbredsundersøgelser af top- og mellemledere fra det danske erhvervsliv.

Imran Rashid har foreløbigt skrevet fire bøger om forholdet mellem mennesker og teknologi, bl.a. bestsellerne SLUK og Offline. 

Se og hør Imran Rashids egen videointroduktion til foredraget

Fageksperter.dk er Danmarks nye vidensportal, hvor rutinerede eksperter, foredragsholdere og forfattere indenfor mange videnstunge emner som Ledelse og Børn deler professionelt producerede læringsvideoer. Kurserne kan købes enkeltvis eller man kan tegne et abonnement og få adgang til alt nuværende og kommende indhold på siden. Akkurat som på streamingtjenester som Netflix og HBO – bare med danske eksperters viden til privat eller professionelt brug.

Bliv medlem og få adgang til ny viden og inspiration helt ned til 279 kr. allerede i dag! Klik her og meld dig til.

Tilmeld dig fageksperter.dk nyhedsmail

Relaterede indlæg

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!