Om Fageksperter

Nogle af Danmarks bedste formidlere holder foredrag for dig på fageksperter.dk – lige når du har tid! Se alle de foredrag med alle de eksperter, som du har lyst til – på det tidspunkt, der passer dig bedst!

Der bliver løbende tilføjet flere kurser om forskellige emner, ligesom vi hele tiden arbejder på at tilknytte nye eksperter. Vi har indledningsvis udbygget med et solidt fundament indenfor de to store fagområder Børn og Ledelse. Vi har dog også fra begyndelsen adskillige foredrag om andre emner, og vi vil konstant fortsætte denne udvikling. børneområdet. 

Hvis du gerne vil følge med i, hvilke nye foredrag og eksperter vi lancerer og, hvornår vi afholder Foredragsdagen og med hvilke temaer, så tilmeld dig vores nyhedsmail og følg med på bloggen.

Vælg Fageksperter.dk:

1. E-learning – bedre mulighed for opkvalificering til hele organisationen
2. Praktisk – perfekt i en travl hverdag. Kig, når du vil
3. Gentag – gense videoerne, så mange gange, du ønsker
4. Omkostningseffektivt – markant billigere end fysiske kurser. Et års abonnement for 1 person koster ca. det samme som 1 enkelt stor, fysisk konference. Rabat for grupper.
5. Coronatilpasset – du går ikke glip af viden og opdatering, selv om store forsamlinger er et no go
6. Førende eksperter med bogudgivelser, undervisning på højere læreanstalter samt hundredvis af fysiske foredrag i udsolgte kongressale.
7. Nemt at bruge – Fageksperter.dk kræver ingen installationer eller hjælp fra it-afdelingen. Adgang til indholdet direkte fra browser.

Fageksperter.dk er skræddersyet til både at passe ind i private og offentlige organisationer. Som organisation kan I indgå en virksomhedsaftale for alle i den enkelte afdeling, for en ledergruppe – fx alle børnehavelederne i kommunen eller noget helt fjerde. Som enkeltperson bestemmer du helt selv. Så nu kan du ”gå på konference” uanset om du foretrækker at tanke ny viden i toget, derhjemme eller på kontoret. 

Som tillæg til at se og lytte til mange af videoerne vil det desuden være muligt at downloade de originale præsentationer, som eksperterne benytter i den pågældende video.

Måske husker du mig fra en af mine konferencer, fx Ledelseskonferencen, Børnekonferencen, Sundhedskonferencen, Ældrekonferencen eller Benny Andersen-prisen? Jeg har i lang tid haft en ide om at lancere en digital løsning, og i april 2020 besluttede jeg mig for, ovenpå en masse aflysninger og nødløsninger på grund af COVID-19, at lancere  onlineplatformen Fageksperter.dk som et nyt og samfundsnødvendigt tiltag for professionel vidensformidling. 

Konceptet på fageksperter.dk tilgodeser behovet for fagligt input, selv om du ikke kan deltage i store arrangementer fysisk – enten pga. corona, eller fordi det passer bedre ind i din planlægning end at tage afsted fra jobbet en hel dag. Det er effektivt. Hold pauser, når du synes, og som en ekstra bonus kan du herinde se foredragene igen og igen (ligesom på Netflix), når du har brug for genopfriskning.

Fageksperter.dk
Danmarksgade 28, 1. th.
9000 Aalborg
CVR.: 26574285
Tlf.: 23236109
Email: [email protected] 


Daniel Nyboe Andersen

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!