Nyheder

Blog

Blog:

Professor Jacob Torfing beskriver og eksemplificerer en række robuste styringsstrategier, viser hvorfor robuste løsninger skal samskabes og drager konsekvenserne af nye ideer om robuste svar på turbulens for styring og ledelse i den offentlige sektor.

Blog:

Jesper Gregersen forklarer, hvordan det er dig som leder, der har et ansvar for at sætte rammen og hvordan du kan arbejde med at afklare kerneopgaven eller det fælles fokus for opmærksomhed i organisationen. Endelig uddyber Jesper Gregersen, hvordan du kan arbejde med den relationelle kompleksitet og skabe gode ordentlige respektfulde relationer på din arbejdsplads.

Blog:

Kurt Klaudi Klausen er professor i offentlig organisationsteori og ledelse og en af Danmarks absolut førende eksperter i ledelse indenfor det private, det offentlige og i frivillige organisationer. I foredraget om Sjælen, troen, håbet og følelserne i organisationer fortæller Kurt Klaudi Klausen, at vi i en tid med store forandringer og fordringer om evig fleksibel tilpasning har svært ved at få sjælen med.

Blog:

Inddragelse af børn og unges perspektiver som afgørende for kvaliteten af det pædagogiske og sociale arbejde, er et af Hanne Warmings hjertebørn. I dette videoforedrag introducerer Hanne Warming begrebet og kommer derudover ind på, hvordan vores børnesyn indvirker på vores samarbejde og inddragelsespraksis, og præsenterer Roger Harts Deltagelsesstige som refleksionsredskab, samt udfordringer og dilemmaer knyttet til inddragelse.

Blog:

Anne Linder, der var med til at indføre ICDP i Danmark, giver et indblik i, hvordan man som professionel kan forstå og arbejde med begrebet livsduelighed.

Blog:

I Connie Nissens foredrag Børn med utilstrækkelig sanseintegration og de udfordringer, der følger får du svar på, hvordan og hvorfor børn, der har udfordringer med at tolke, tolerere og handle på sensoriske stimuli kan være svære at forstå.Hverdagens praksis er altid i fokus med mange eksempler på genkendelige vanskeligheder hos børn, som har det svært med samspil, og som bearbejder sanseindtryk anderledes end de fleste.Connie Nissen kommer med mange forslag til hvad voksne kan gøre af forskel for disse børn.

MEST LÆSTE

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Foredrag på FAGEKSPERTER.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Følg os på

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!