Emne: Børn

Børn med utilstrækkelig sanseintegration og de udfordringer, der følger

Nyheder

Sådan ser det ud, når børn reagerer med lav tolerance eller høj tolerence overfor sensoriske stimuli. Bliv klogere på, hvad forsinkede reaktioner på sensoriske stimuli kan medføre af uro og manglende trivsel hos børn.

Connie Nissen har i over 30 år været privatpraktiserende ergoterapeut for børn og unge, hvor der er fokus på udredning af børns sensoriske og motoriske udvikling, deres evne til at foretage sund tilknytning til andre, samt deres opmærksomhed og evne til at samarbejde. Connie Nissen blev i 2017 internationalt certificeret Theraplay® specialist.

I Connie Nissens foredrag Børn med utilstrækkelig sanseintegration og de udfordringer, der følger får du svar på, hvordan og hvorfor børn, der har udfordringer med at tolke, tolerere og handle på sensoriske stimuli kan være svære at forstå.

Connie Nissen

Hverdagens praksis er altid i fokus med mange eksempler på genkendelige vanskeligheder hos børn, som har det svært med samspil, og som bearbejder sanseindtryk anderledes end de fleste.

Connie Nissen kommer med mange forslag til hvad voksne kan gøre af forskel for disse børn.

Sanseintegration, sensorisk bearbejdning og sansemotorik præger og påvirker børns udvikling og når der er tale om utilstrækkelig sanseintegration giver det børn og unge udfordringer i hverdagens gøremål. Foredraget beskriver sanseintegrations vigtige formål, nemlig at vi alle kan opfatte og reagere hensigtsmæssigt overfor sensoriske stimuli, både stimuli som kommer fra egen krop og stimuli, som kommer fra omgivelserne.

Klik her for at se Connie Nissens egen korte intro og få adgang til hele det 79 minutter lange foredrag: Børn med utilstrækkelig sanseintegration og de udfordringer, der følger

Foredraget er relevant for alle. Og det er især relevant for voksne, som arbejder med børn i dagtilbud, skole og plejefamilier samt for pårørende til børn, som handler anderledes end de fleste på stimuli.

Se alle foredrag med Connie Nissen

Fageksperter.dk er Danmarks nye vidensportal, hvor rutinerede eksperter, foredragsholdere og forfattere indenfor mange videnstunge emner som Ledelse og Børn deler professionelt producerede læringsvideoer. Kurserne kan købes enkeltvis eller man kan tegne et abonnement og få adgang til alt nuværende og kommende indhold på siden. Akkurat som på streamingtjenester som Netflix og HBO – bare med danske eksperters viden til privat eller professionelt brug.

Bliv medlem og få adgang til ny viden og inspiration helt ned til 279 kr. allerede i dag! Klik her og meld dig til.

Tilmeld dig fageksperter.dk nyhedsmail

Relaterede indlæg

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!