Emne: Ledelse

Det tyvende århundredes mest afgørende paradigmeskift

Nyheder

Dette foredrag vil give dig en udvidet version af de design, der i dag tilbydes ledere og virksomheder indenfor arbejdet med adfærd.

Da Alexandra Krautwald allerede i 2015 i bogen ”Oplagt at lede adfærd” introducerede begrebet adfærdsledelse herhjemme, var fagbegreberne tilknyttet adfærdsøkonomien knap kendt blandt danske ledere.

I dag tilbyder så godt som ethvert konsulenthus ydelser, der handler om at bearbejde og påvirke adfærd hos medarbejdere og andre interessenter. Mange har nemlig fået øje på, at der i adfærdspsykologien ligger nogle tilgange, som kan ændre begrebet forandringsledelse for alt tid.

Se, hvorfor Alexandra Krautwald mener, at det er oplagt at lede adfærd

Adfærd kan ikke tilrettelægges med succes uden at have grundlæggende kendskab til, hvordan mennesket i virkeligheden fungerer. Ligesom man ikke kan tale om etisk ledelse af menneskers adfærd, hvis man ikke tager sit afsæt i arbejdslivets grundlæggende udfordringer. Det gør Alexandra Krautwald i dette foredrag, hvor hun introducerer det tyvende århundredes mest afgørende paradigmeskift, og laver koblinger mellem de længsler og nødvendigheder mennesker kalder på og så de mulige værktøjer der kan hjælpe med at få tingene til at ske.

Alexandra Krautwald er en rutineret strategi og -beslutningsrådgiver, forfatter og ledelsesskribent. Alexandra er blevet nomineret til årets managementkonsulent hele to gange, og har skrevet mere end 200 blogindlæg for Dagbladet Børsen. Og så er hun forfatter til tre ledelsesbøger, udgivet i årene 2013, 2015 samt 2018. Den ene af bøgerne blev en bestseller på blot fem måneder.

Læs mere om Alexandra Krautwald og se alle hendes foredrag

Fageksperter.dk er Danmarks nye vidensportal, hvor rutinerede eksperter, foredragsholdere og forfattere indenfor mange videnstunge emner som Ledelse og Børn deler professionelt producerede læringsvideoer. Kurserne kan købes enkeltvis eller man kan tegne et abonnement og få adgang til alt nuværende og kommende indhold på siden. Akkurat som på streamingtjenester som Netflix og HBO – bare med danske eksperters viden til privat eller professionelt brug.

Bliv medlem og få adgang til ny viden og inspiration helt ned til 279 kr. allerede i dag! Klik her og meld dig til.

Tilmeld dig fageksperter.dk nyhedsmail

Relaterede indlæg

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!