Emne: Introduktion

Viden samlet på et sted

Nyheder

Velkommen til Danmarks nye vidensportal fageksperter.dk
Her på siden vil en lang række kendte eksperter løbende udgive eksklusive foredrag, master classes specielt sammensat til lejligheden, enkeltstående kurser, deciderede forelæsninger og alt derimellem. Kort sagt professionelle videoer, hvor velrenommerede eksperter deler deres viden om forskellige emner.

Tilmeld dig vores nyhedsmail for at få opdateringer om nye udgivelser og kommende arrangementer.

Målet er, at formidle ekspertviden bredere og mere effektivt på en ny samlet platform, hvor brugere med et enkelt abonnement får adgang til alle videoer fra arkivet og alle kommende opdateringer i hele abonnementsperioden. Fageksperter.dk kan og skal ikke erstatte fysiske konferencer, men i en tid, hvor man aldrig ved, hvad der er muligt fysisk og hvor man ikke nødvendigvis kan afsætte en hel dag inklusiv transport til et samlet program, hvor man måske allerede har hørt to af foredragene, der er fageksperter.dk et supplement, hvor man får prisen på en typisk endagskonference kan få adgang til alle opdateringer i et helt år. Og se dem så mange gange man vil på de tidspunkter, hvor man har bedst tid.

Ved lanceringen præsenterer vi 13 eksperter. I løbet af de kommende måneder vil vi udgive i alt flere end 30 videoer, hvor disse eksperter deler deres viden. Få uger efter den sidste af disse videoer offentliggøres, der afholder vi Foredragsdagen to gange med fokus på hhv. Børn og Ledelse, hvor yderligere 6-7 fageksperter vil holde foredrag indenfor disse to emner. Efterfølgende vil de 12 foredrag fra disse to dage bliver offentliggjort her på fageksperter.dk Årsabonnenter hos fageksperter.dk får 50% rabat på deltagelse i Foredragsdagen.

Børn og Ledelse

Ved lanceringen fremgår det, at fageksperter.dk har ekstra meget fokus på de to emner Ledelse og Børn. Vi giver disse to emner særlig opmærksomhed i opstarten. Med tiden er det tanken, at vi skal brede emnerne ud og få en substantiel mængde udgivelser om flere områder.

På fageksperter.dk har vi tilknyttet en række eksperter, der rådgiver, underviser og skriver bøger om ledelse. Målgruppen er ledere indenfor det offentlige og private erhvervsliv, og andre, der gerne vil have ny viden og indsigt i, hvordan man bedst kan arbejde med ledelse fra en lang række forskellige perspektiver samt ikke mindst konkrete råd til, hvordan man kan få implementeret bedre ledelse i sin organisation.

Tilsvarende har vi har vi tilknyttet en række eksperter, der rådgiver, underviser og skriver bøger om børn. Målgruppen fagligt personale, offentligt og privat ansatte og også private personer, der gerne vil have ny viden og indsigt i, hvordan man bedst kan forstå børn og redskaber til at arbejde med børn.

Men der er også allerede nu andre emner. Eksempelvis vil der i løbet af vinteren blive udgivet fire foredrag af filosoffen Anders Fogh Jensen med en grundig indføring i Videnskabsteori, ligesom lægen Imran Rashid vil dele en master class i seks afsnit om analoge hjerner i en digital tidsalder.

Bliv medlem af fageksperter.dk i dag og glæd dig over ubegrænset adgang til alle udgivelser i et helt år.

Relaterede indlæg

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!