Emne: Ledelse

Sjælen, troen og håbet og følelserne er ledelsens ansvar

Nyheder

Den der på en ordentlig måde taler til følelserne, taler til sjælen, nærer troen på og vækker håbet om en bedre fremtid.

Kurt Klaudi Klausen er professor i offentlig organisationsteori og ledelse og en af Danmarks absolut førende eksperter i ledelse indenfor det private, det offentlige og i frivillige organisationer. I foredraget om Sjælen, troen, håbet og følelserne i organisationer fortæller Kurt Klaudi Klausen, at vi i en tid med store forandringer og fordringer om evig fleksibel tilpasning har svært ved at få sjælen med.

Det gælder både for ledere og medarbejdere og det gælder for virksomheder, frivillige og offentlige organisationer, at de kan have svært ved at få sjælen med i arbejdet og i forandringsprocessen. Det kan gå ud over det psykiske arbejdsmiljø og det kan være ødelæggende for organisationens image og legitimitet.

Kurt Klaudi Klausen har gennem mange år har forsket i, hvad der sker med den offentlige sektor, som følge at de moderniseringsreformer og de nye krav og forventninger, der rammesætter offentlige organisation og ledelse.

Kurt Klaudi Klausen

På Fageksperter.dk har Kurt Klausen i alt tre foredrag liggende. I dette foredrag forklarer han, at når medarbejdere og ledere føler, at de går på akkord med fagligheden og må bøje principperne, strider det imod den faglige etik, værdigrundlaget og de principper, man ønsker at blive vurderet på. På individniveau kan det være med til at skabe stress og på organisationsniveau kan det udstille skizofreni og hykleri.

Det er under alle omstændigheder et ledelsesmæssigt ansvar at håndtere sådanne udfordringer på en ordentlig og anstændig måde, og det kan kun gøres ved at tage følelserne alvorligt og adressere dem.

Klik her og se alle foredrag med Kurt Klaudi Klausen

Fageksperter.dk er Danmarks nye vidensportal, hvor rutinerede eksperter, foredragsholdere og forfattere indenfor mange videnstunge emner som Ledelse og Børn deler professionelt producerede læringsvideoer. Kurserne kan købes enkeltvis eller man kan tegne et abonnement og få adgang til alt nuværende og kommende indhold på siden. Akkurat som på streamingtjenester som Netflix og HBO – bare med danske eksperters viden til privat eller professionelt brug.

Bliv medlem og få adgang til ny viden og inspiration helt ned til 279 kr. allerede i dag! Klik her og meld dig til.

Tilmeld dig fageksperter.dk nyhedsmail

Relaterede indlæg

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!