Foredrag

Oplagt at lede adfærd

Alexandra Krautwald 2
Foredrag af
Alexandra Krautwald

Oplagt at lede adfærd

Alexandra Krautwald

FAGOMRÅDE: Ledelse

Da Alexandra Krautwald allerede i 2015 i bogen ”Oplagt at lede adfærd” introducerede begrebet adfærdsledelse herhjemme, var fagbegreberne tilknyttet adfærdsøkonomien knap kendt blandt danske ledere.

I dag tilbyder så godt som ethvert konsulenthus ydelser, der handler om at bearbejde og påvirke adfærd hos medarbejdere og andre interessenter. Mange har nemlig fået øje på, at der i adfærdspsykologien ligger nogle tilgange, som kan ændre begrebet forandringsledelse for alt tid.

Men adfærd kan ikke tilrettelægges med succes uden at have grundlæggende kendskab til, hvordan mennesket i virkeligheden fungerer. Ligesom man ikke kan tale om etisk ledelse af menneskers adfærd, hvis man ikke tager sit afsæt i arbejdslivets grundlæggende udfordringer. Det gør Alexandra Krautwald i dette foredrag, hvor hun introducerer det tyvende århundredes mest afgørende paradigmeskift, og laver koblinger mellem de længsler og nødvendigheder mennesker kalder på og så de mulige værktøjer der kan hjælpe med at få tingene til at ske.

Dette foredrag vil give dig en udvidet version af de design, der i dag tilbydes ledere og virksomheder indenfor arbejdet med adfærd.

69 min

Mød eksperterne

Alexandra Krautwald

Alexandra Krautwald er en rutineret strategi og -beslutningsrådgiver, forfatter og ledelsesskribent. Alexandra er blevet nomineret til årets managementkonsulent hele to gange, og har skrevet mere end 200 blogindlæg for Dagbladet Børsen. Og så er hun forfatter til tre ledelsesbøger, udgivet i årene 2013, 2015 samt 2018. Den ene af bøgerne blev en bestseller på blot fem måneder.

Alexandra har afholdt i nærheden af 250 foredrag i sin karriere, hvis løbebane har bevæget sig over både økonomiske, psykologiske, strategiske og naturvidenskabelige uddannelser, temaer og interesseområder.

Man kan finde aftryk efter Alexandra Krautwald i mange dagblade, sociale medier og podcasts, hvor hun ofte inviteres til at dele ud af sin viden om livet og ledelse i det moderne arbejdsliv.

Alexandra har stiftet, drevet og solgt to virksomheder, og står i dag i spidsen for konsulentvirksomheden Composing.

Særligt er Alexandra kendt for sin specielle evne til at skære kompliceret og højtravende akademisk materiale ned til direkte, uindpakkede og let fordøjelige budskaber.
Alexandra Krautwald

Foredrag

Alle Foredrag af Alexandra Krautwald

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!