Foredrag

De unge generationer renser ud i erhvervslivets værdier

Alexandra Krautwald 2
Foredrag af
Alexandra Krautwald

De unge generationer renser ud i erhvervslivets værdier

Alexandra Krautwald

FAGOMRÅDE: Ledelse, Alle emner

Dette foredrag stiller skarpt på, hvad der kendetegner tidens arbejdsmarked og de mange unge, som i disse år stormer ind på danske arbejdspladser.

Disse unge har en selvopfattelse, og de har en holdning til det liv, der venter dem. Men hvordan matcher det eksisterende arbejdsmarked denne nye arbejdsstyrke?

Hvad kendetegner kløften mellem generationerne, og hvordan kan det blive enten meget svært eller forholdsvist  uproblematisk at inkludere de unge i arbejdslivet?

Hvordan vil de unge være i verden og agere i jobbet, hvis de ellers får plads?

Hvilken vej drømmer de om at gå? Og hvad vender de ryggen til?

Spørgsmålene er mange. Svarene kan for nogle opleves frustrerende, provokerende og uladsiggørlige. Men ikke desto mindre står de ældre generationer med deres både åbne og fastlåste ledere overfor en major opgave, der skal løses, hvis arbejdsmarkedet ikke skal på yderligere kollisionskurs.

Dette foredrag vil give dig nogle af de svar, du behøver for at lede fremtidens arbejdsstyrke.

57 min

Mød eksperterne

Alexandra Krautwald

Alexandra Krautwald er en rutineret strategi og -beslutningsrådgiver, forfatter og ledelsesskribent. Alexandra er blevet nomineret til årets managementkonsulent hele to gange, og har skrevet mere end 200 blogindlæg for Dagbladet Børsen. Og så er hun forfatter til tre ledelsesbøger, udgivet i årene 2013, 2015 samt 2018. Den ene af bøgerne blev en bestseller på blot fem måneder.

Alexandra har afholdt i nærheden af 250 foredrag i sin karriere, hvis løbebane har bevæget sig over både økonomiske, psykologiske, strategiske og naturvidenskabelige uddannelser, temaer og interesseområder.

Man kan finde aftryk efter Alexandra Krautwald i mange dagblade, sociale medier og podcasts, hvor hun ofte inviteres til at dele ud af sin viden om livet og ledelse i det moderne arbejdsliv.

Alexandra har stiftet, drevet og solgt to virksomheder, og står i dag i spidsen for konsulentvirksomheden Composing.

Særligt er Alexandra kendt for sin specielle evne til at skære kompliceret og højtravende akademisk materiale ned til direkte, uindpakkede og let fordøjelige budskaber.
Alexandra Krautwald

Foredrag

Alle Foredrag af Alexandra Krautwald

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!