Foredrag

Introduktion til Marte Meo

Christina Abildgaard 2
Foredrag af
Christina Abildgaard

Introduktion til Marte Meo

Christina Abildgaard

FAGOMRÅDE: Børn, Alle emner

Marte Meo er en metode til at forbedre livslyst og selvværd, igennem anerkendende relationer.

Marte Meo betyder ’ved egen kraft’ og referer til de iboende ressourcer og styrker i alle.

Ved brug videooptagelser af hverdagssituationer, mikroanalyserer Marte Meo terapeuten samspillet mellem mennesker. Formålet er at skabe en anerkendende og udviklingsstøttende kommunikation mellem f.eks. børn og voksne eller ældre og plejepersonale – altid med afsæt i at gøre mere af dét der virker.

På dette foredrag får du en introduktion til hvad Marte Meos menneskesyn, kommunikationsprincipper og metode, og til hvordan du kan omsætte den tillidsvækkende kommunikation til at bruge i din pædagogiske praksis.

75 min

Filer til download
Group 8Created with Sketch.

Kun for medlemmer

Køb abonnement eller pay per view og få adgang
til at downloade præsentationen

Mød eksperterne

Christina Abildgaard

Christina Abildgaard hjælper forældre og pædagogisk personale til at styrke relationer, skrue ned for skældud og op for selvværd hos børn.

Sammen med Erik Sigsgaard, har Christina udgivet bogen ‘I stedet for skældud – veje til at mindske og forebygge skældud’ i dagtilbud.

Christina Abildgaard er Marte Meo supervisor og familievejleder og til daglig uddanner hun Marte Meo terapeuter, holder pædagogiske dage i dagtilbud, holder forældreforedrag og hjælper børnefamilier med hverdagens udfordringer. www.christinaabildgaard.dk
Christina Abildgaard

Foredrag

Alle Foredrag af Christina Abildgaard

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!