Foredrag

Sanseintegration og dens betydning for børn og unge

FAGOMRÅDE: Børn, Alle emner

Foredraget har fokus på sanseintegration, sensorisk bearbejdning og sansemotorik.

I foredraget er der fokus på alle 8 sensesystemer og det vil fremgå, hvordan og hvorfor, vi hver især har vores helt egne måde at opfatte, tolke og forholde os til disse sensoriske stimuli.

Foredraget beskriver sanseintegrations vigtige formål, nemlig at vi alle kan opfatte og reagere hensigtsmæssigt overfor sensoriske stimuli, både stimuli som kommer fra egen krop og stimuli, som kommer fra omgivelserne.

Foredraget inddrager hvordan sensoriske stimuli og motorik er forbundet. At alles hjerner er brugsafhængige omtales og begrundes ligesom børn og unges behov for social interaktion vil fremstå tydeligt.

59 min

Connie Nissen har også foredraget Børn med utilstrækkelig sanseintegration og de udfordringer, der følger

Filer til download
Group 8Created with Sketch.

Kun for medlemmer

Køb abonnement eller pay per view og få adgang
til at downloade præsentationen

Mød eksperterne

Connie Nissen

Connie Nissen har i over 30 år været privatpraktiserende ergoterapeut for børn og unge, hvor der er fokus på udredning af børns sensoriske og motoriske udvikling, deres evne til at foretage sund tilknytning til andre, samt deres opmærksomhed og evne til at samarbejde.

Connie afholder kurser og foredrag om arbejdet med sansemotorik, sanseintegration og børns evne til kropslig kontrol i både ind- og udland.

Connie Nissen blev i 2017 internationalt certificeret Theraplay® specialist.

Hverdagens praksis er altid i fokus med mange eksempler på genkendelige vanskeligheder hos børn, som har det svært med samspil, og som bearbejder sanseindtryk anderledes end de fleste.

Connie kommer med mange forslag til hvad voksne kan gøre af forskel for disse børn.
Connie Nissen

Foredrag

Alle Foredrag af Connie Nissen

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!