Foredrag

Tænd for forbindelsen – forstå tilknytningens kunst

Mette Carendi (2)
Foredrag af
Mette Carendi Sloth

Tænd for forbindelsen – forstå tilknytningens kunst

Mette Carendi Sloth

FAGOMRÅDE: Børn, Alle emner

Dette foredrag handler om menneskets mest basale og vigtigste operativsystem, nemlig tilknytning.

Tilknytning gør det muligt for os mennesker at knytte os følelsesmæssigt til hinanden, og tilknytningen fungerer som en slags iboende følelsesmæssig vejviser, vi desværre er godt på vej til at få lavet rod i. For det er ret nemt at komme til at modarbejde de optimale tilknytningsbetingelser i et moderne samfund, og den vej er vi nu kommet alt for langt ud ad.

Heldigvis kan vi rette op og få tændt for forbindelsen igen, hvis det er gået lidt skævt, og dette foredrag kommer om hvordan, du bedst gør det.

På foredraget dækkes følgende:

  • Hvordan tilknytning fungerer
  • Hvorfor tilknytning er så vigtigt
  • Hvordan tilknytning påvirkes negativt i et moderne samfund
  • Hvordan vi bedst arbejder med tilknytning i et moderne samfund
  • Hvordan vi arbejder med at rette op hvis tilknytningen er gået lidt skævt

55 min

Mød eksperterne

Mette Carendi Sloth

Mette Carendi Sloth hjælper store og små igennem transformationer. Hun er cand. mag i psykologi med speciale i følelser og tilknytning og er måske mest kendt i offentligheden for bogen Tænd for forbindelsen.

Mette Carendi Sloths kernekompetencer er arbejdet med følelserne og hun hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser. Det indebærer bl.a. at forstå, hvordan følelser fungerer, hvor tidligt de lagres, hvilke subtile overbevisninger de bringer med sig. Og måske vigtigst af alt, hvordan vi kan ændre destruktive følelses-og adfærdsmønstre hos os selv os og hos de børn, der er afhængige af vores hjælp.

Hun har arbejdet med følelser og følelsesmæssig tilknytning det meste af sit liv, hvor hun i de første mange år arbejdede med at forstå og tage sig af egne indre smertefulde følelsestilstande, der primært havde rod i en hård start i livet. De sidste 10 år har Mette Carendi Sloth arbejdet med følelser og tilknytning i en teoretisk og professionel kontekst i sin virksomhed Human Emotions.

Mette Carendi Sloth Blev i 2012 certificeret Aware Parenting rådgiver via The Aware Parenting Institute i Californien, læste i 2008 et semester på CIIS i San Francisco med fokus på East-West psychology og consciousness studie og blev i 2006 certificeret som facilitator i meditation og transpersonlig psykologi.

www.magdaleneeffekten.dk
Mette Carendi Sloth

Foredrag

Alle Foredrag af Mette Carendi Sloth

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!