Foredrag

Tænd for forbindelsen – forstå tilknytningens kunst

Mette Carendi (2)
Foredrag af
Mette Miriam Sloth

Tænd for forbindelsen – forstå tilknytningens kunst

Mette Miriam Sloth

FAGOMRÅDE: Børn, Alle emner

Dette foredrag handler om menneskets mest basale og vigtigste operativsystem, nemlig tilknytning.

Tilknytning gør det muligt for os mennesker at knytte os følelsesmæssigt til hinanden, og tilknytningen fungerer som en slags iboende følelsesmæssig vejviser, vi desværre er godt på vej til at få lavet rod i. For det er ret nemt at komme til at modarbejde de optimale tilknytningsbetingelser i et moderne samfund, og den vej er vi nu kommet alt for langt ud ad.

Heldigvis kan vi rette op og få tændt for forbindelsen igen, hvis det er gået lidt skævt, og dette foredrag kommer om hvordan, du bedst gør det.

På foredraget dækkes følgende:

  • Hvordan tilknytning fungerer
  • Hvorfor tilknytning er så vigtigt
  • Hvordan tilknytning påvirkes negativt i et moderne samfund
  • Hvordan vi bedst arbejder med tilknytning i et moderne samfund
  • Hvordan vi arbejder med at rette op hvis tilknytningen er gået lidt skævt

55 min

Mød eksperterne

Mette Miriam Sloth

Mette Miriam Sloth (tidl. Mette Carendi) er cand.mag. i psykologi og filosofi og har arbejdet med rådgivning, terapi, supervision, undervisning og foredrag i sin egen virksomhed siden 2012. Hendes dybe viden om relationer og følelsesregulering er ikke kun forankret i hendes terapeutiske praksis, men også i hendes publikationer. Hun har forfattet tre bøger, hvoraf to dykker ned i relationernes kompleksitet og følelsesmæssige regulering, mens den tredje bog undersøger stadierne af modenhed i kærlighedsrelationen og de udfordringer der opstår, når man åbner hjertet i sexualiteten. Udover bøgerne deler hun fast sine tanker og erfaringer gennem podcasten “Magdalene Effekten” sammen med Sune Sloth.
I hendes praksis har Mette et særligt fokus på at støtte mennesker i at navigere gennem de udfordringer, der ofte er forbundet med relationer – både med partnere, børn og dem selv. Hun har arbejdet intensivt med emner som kvinders kraftfuldhed, evnen til at fastholde grænser, samt de skjulte paradokser og traumer, der kan hindre kvinder i at stå i sin egen kraft.Mette og Sune’s workshops er designet til at give deltagerne mulighed for at dykke ned i både personlige og kollektive udfordringer. Her kombineres traditionelle terapeutiske metoder med energiarbejde og psykologisk og spirituel vejledning. Deltagerne får chancen for at arbejde med både de lyse og mørke sider af deres bevidsthed, i en tryg atmosfære, hvor transformation og heling kan finde sted.


Et kendetegn ved Mette’s tilgang er hendes samarbejde med Sune. Sammen har de skabt Magdalene Effekten, som kombinerer deres unikke færdigheder og metoder i et koncept, der byder på en helt ny tilgang til terapi. Med en dyb forståelse af menneskers personlige energifelt, tilbyder de en metode, der går ud over traditionel taleterapi.

Hjemmeside: www.magdaleneeffekten.dk
Mette Miriam Sloth

Foredrag

Alle Foredrag af Mette Miriam Sloth

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!