Mød eksperterne

Pernille Slot

Pernille Slot er kendt for at formidle kompliceret stof på en personlig, underholdende og jordnær måde, hvor hun tager udgangspunkt i de signaler og historier, der er i rummet.

Hun har undervist mere end 10.000 personer lige fra Børnehaveklassen til Frømandskorpset og haft 1:1 med flere end 1000 mennesker både fra Danmark, Scandinavien og Europa.

Pernille Slot er fagligt velfunderet med en grunduddannelse fra Acuity World (sanseskarp verden), specialist i FACS (Facial Action Coding System) ved Paul Ekman (blandt andet kendt fra tv serien ’Lie To Me’), uddannet i, hvordan hjernen reagerer på sprog og adfærd gennem NLP Trainer ved Dr. Richard Bandler, og senest har hun afsluttet et Body Language Expert program ved Joe Navarro, tidligere FBI-agent.

På disse 2 foredrag af Pernille Slot får du indblik i hvordan vi fungerer som mennesker. Hvorfor vi reagerer som vi gør og hvordan du kan aflæse dig selv og andre. Dybest set får du alfabetet til vores primære sprog KROPSSPROG.

Alt efter om det er konteksten af ledelse eller børn du finder interessant, vil Pernille give dig nogle hands-on redskaber til at forstå helt enkelt den funktion, der ligger bag enhver adfærd. Værktøjer til hvordan du kan aflæse ansigtsudtryk og kropssprog. Både dit eget og andres.

På ledelsesforedraget vil du få indblik i de 7 grundfølelser, som kan aflæses i vores ansigter og som sætter en kæde af adfærd i gang.

Plus et indblik i hvad hver del af vores kropssprog kommunikerer både til os selv og andre.

Er det børn du finder særligt interessant, vil du få indblik i hvordan du kan arbejde med kropssprog og følelser i børnehøjde. Du får gode eksempler på hvordan figurer kan illustrere vores hjernes funktion og de forskellige følelsers formål i børnehøjde.

Pernille Slot

Mød eksperterne

På fageksperter.dk kan udvælge dig præcis dé foredrag fra præcis dé eksperter, som du synes er relevante.

Du får inspirerende og aktuelle videoer med indholdsrige og relevante lektioner leveret til din skærm af kendte danske eksperter.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!