Mød eksperterne

Jesper Gregersen

Som organisationspsykologisk specialist er Jesper Gregersen optaget af den kompleksitet der opstår, når mennesker i forsøget på at skabe resultater skal koordinere, samarbejde og forhandle om den bedste måde at udføre deres arbejde på.
Det er et perspektiv Jesper har udfoldet i bogen, ”At lede efter kompleksitet – når ledere tager deres erfaringer alvorligt”. Bogen giver med afsæt i lederes egne beskrivelser, bud på nogle pejlemærker til at navigere i komplekse situationer. Bogen er et opgør med en forståelse af ledelse som et individuelt foretagende til at se ledelse som først og fremmest relationelt. Det betyder at ledelse, altid vil være præget af en grad af uforudsigelighed, usikkerhed og sårbarhed. At lede efter kompleksitet handle om hvordan ledelse netop opstå i vivaret mellem mange forskellige intentioner, ønsker og dagsordner.

Jesper har i sit virke som selvstændig organisationspsykologisk specialist gennem de sidste 15 år arbejdet med både offentlige og private virksomheder om, at kunne navigere mere ressourcefuldt i kompleksitet.

Jesper er cand.mag. i uddannelsesforskning og psykologi og forfatter til en række bøger og artikler om:

Kompleksitet i ledelse og organisationsudvikling
Pædagogisk udvikling
Relationskompetencer
Ledelse baseret på relationer

Se mere på www.jespergregersen.org

Jesper Gregersen

Mød eksperterne

På fageksperter.dk kan udvælge dig præcis dé foredrag fra præcis dé eksperter, som du synes er relevante.

Du får inspirerende og aktuelle videoer med indholdsrige og relevante lektioner leveret til din skærm af kendte danske eksperter.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!