Mød eksperterne

Hanne Warming

Hanne Warming er sociolog og professor ved Roskilde Universitet, hvor hun forsker i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge.

Hun har blandt andet har skrevet bøgerne ”Børneperspektiver – børn som ligeværdige medspillere i socialt og pædagogiske arbejde”, ”Barnet mellem to familier”, ”Har andre plejebørn det som mig”, ”Tillid i socialt og pædagogisk arbejde med børn og unge” samt ”Det dobbelte blik”.

Hanne Warming er desuden tidligere medlem af Børnerådet, og har deltaget som ekspert i forskellige rådgivende organer for EU, styrelser, kommuner, frivillige og private organisationer på børn- og ungeområdet, og har siddet i en række bestyrelser, f.eks. Børns Vilkår, Danner og DAV, og pt. Joannahuset – et krisecenter for børn og unge.

Hanne Warmings forskning foregår ofte i et tæt samarbejde med praksisfeltet, ligesom hun gerne holder foredrag og faciliterer fagprofessionel udvikling, f.eks. relateret til børnesyn og børneperspektiv, inddragelse af børn og unge, dannelse, tillid og anerkendelse, samt det dobbelte blik (se www.saerlig.ruc.dk). Det er netop i det tætte samspil med praksisfeltet, at hendes forskning inspireres, får mening, retning og betydning. Det er derfor også deltagernes erfaringer, reaktioner og indspil, der giver foredrag og undervisning liv og dybere kvalitet. Det betyder dog ikke, at online foredrag ikke kan noget – de kan bare noget andet.

Hanne Warming

Mød eksperterne

På fageksperter.dk kan udvælge dig præcis dé foredrag fra præcis dé eksperter, som du synes er relevante.

Du får inspirerende og aktuelle videoer med indholdsrige og relevante lektioner leveret til din skærm af kendte danske eksperter.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!