Mød eksperterne

Janne Østergaard Hagelquist

Janne Østergaard Hagelquist er grundlægger af Center for Mentalisering og arbejder med den daglige drift, udvikling og ledelse.

Janne er autoriseret psykolog og godkendt som specialist i børnepsykologi og supervision. Hun har i en årrække arbejdet med behandling af børn, unge og familier, hvor der har været omsorgssvigt, overgreb og/eller vold. Desuden superviserer hun og underviser ledere og andre professionelle, der arbejder med udsatte børn, unge og voksne både i Danmark og udlandet.

Hun er optaget af at udbrede viden om mentaliseringsbegrebet og dets anvendelse i praksis i ledelse og arbejdet med udsatte børn unge og voksne.

Janne Østergaard Hagelquist er forfatter til Mentalisering i ledelse og samarbejde (2019), Mentalisering i familien (2017) Mentaliseringsguiden (2015) Mentalisering i pædagogik og terapi (2014) Mentalisering i mødet med udsatte børn og unge (2012)

Janne Østergaard Hagelquist

Mød eksperterne

På fageksperter.dk kan udvælge dig præcis dé foredrag fra præcis dé eksperter, som du synes er relevante.

Du får inspirerende og aktuelle videoer med indholdsrige og relevante lektioner leveret til din skærm af kendte danske eksperter.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!