Emner

Ledelse

Blog:

Professor Jacob Torfing beskriver og eksemplificerer en række robuste styringsstrategier, viser hvorfor robuste løsninger skal samskabes og drager konsekvenserne af nye ideer om robuste svar på turbulens for styring og ledelse i den offentlige sektor.

Blog:

Jesper Gregersen forklarer, hvordan det er dig som leder, der har et ansvar for at sætte rammen og hvordan du kan arbejde med at afklare kerneopgaven eller det fælles fokus for opmærksomhed i organisationen. Endelig uddyber Jesper Gregersen, hvordan du kan arbejde med den relationelle kompleksitet og skabe gode ordentlige respektfulde relationer på din arbejdsplads.

Blog:

Kurt Klaudi Klausen er professor i offentlig organisationsteori og ledelse og en af Danmarks absolut førende eksperter i ledelse indenfor det private, det offentlige og i frivillige organisationer. I foredraget om Sjælen, troen, håbet og følelserne i organisationer fortæller Kurt Klaudi Klausen, at vi i en tid med store forandringer og fordringer om evig fleksibel tilpasning har svært ved at få sjælen med.

Blog:

I dette videokursus beskrives, hvordan mentaliseringsteorien, kan tilbyde et fælles sprog til at forstå de samspil, der er organisationer på ledelse niveau, gruppe niveau og individ-niveau.Det vil blive beskrevet hvilke særlige udfordringer der er i social- og sundhedsfaglige organisationer. Herunder konstante forandringer, specialisering, og betydningen af, over lang tid, at skulle fastholde socialt engagement og psykisk nærvær og bruge sig selv som værktøj.

Blog:

Dette foredrag vil give dig en udvidet version af de design, der i dag tilbydes ledere og virksomheder indenfor arbejdet med adfærd. Adfærd kan ikke tilrettelægges med succes uden at have grundlæggende kendskab til, hvordan mennesket i virkeligheden fungerer. Ligesom man ikke kan tale om etisk ledelse af menneskers adfærd, hvis man ikke tager sit afsæt i arbejdslivets grundlæggende udfordringer. Det gør Alexandra Krautwald i dette foredrag, hvor hun introducerer det tyvende århundredes mest afgørende paradigmeskift, og laver koblinger mellem de længsler og nødvendigheder mennesker kalder på og så de mulige værktøjer der kan hjælpe med at få tingene til at ske.

Blog:

Decentralisering kræver, at man fra centralt hold har tillid til, at man kan overlade ansvaret til andre. Det er der imidlertid al mulig grund til at have tillid til i et land som Danmark, hvor vi generelt set har ikke blot loyale decentrale ledere og medarbejdere, men også kompetente ledere og medarbejdere, som godt ved, hvad der skal til, og hvad der virker i situationen. Tre forhold skal være på plads for at det kan lade sig gøre. De drejer sig om mål og rammer. Det afgørende for at kunne decentralisere ansvar og beslutningstagning til lavere niveauer af ledere og medarbejdere er:

MEST LÆSTE

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Foredrag på FAGEKSPERTER.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Følg os på

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!