Mød eksperterne

Mette Carendi Sloth

Mette Carendi Sloth hjælper store og små igennem transformationer. Hun er cand. mag i psykologi med speciale i følelser og tilknytning og er måske mest kendt i offentligheden for bogen Tænd for forbindelsen.

Mette Carendi Sloths kernekompetencer er arbejdet med følelserne og hun hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser. Det indebærer bl.a. at forstå, hvordan følelser fungerer, hvor tidligt de lagres, hvilke subtile overbevisninger de bringer med sig. Og måske vigtigst af alt, hvordan vi kan ændre destruktive følelses-og adfærdsmønstre hos os selv os og hos de børn, der er afhængige af vores hjælp.

Hun har arbejdet med følelser og følelsesmæssig tilknytning det meste af sit liv, hvor hun i de første mange år arbejdede med at forstå og tage sig af egne indre smertefulde følelsestilstande, der primært havde rod i en hård start i livet. De sidste 10 år har Mette Carendi Sloth arbejdet med følelser og tilknytning i en teoretisk og professionel kontekst i sin virksomhed Human Emotions.

Mette Carendi Sloth Blev i 2012 certificeret Aware Parenting rådgiver via The Aware Parenting Institute i Californien, læste i 2008 et semester på CIIS i San Francisco med fokus på East-West psychology og consciousness studie og blev i 2006 certificeret som facilitator i meditation og transpersonlig psykologi.

www.magdaleneeffekten.dk

Mette Carendi Sloth

Mød eksperterne

På fageksperter.dk kan udvælge dig præcis dé foredrag fra præcis dé eksperter, som du synes er relevante.

Du får inspirerende og aktuelle videoer med indholdsrige og relevante lektioner leveret til din skærm af kendte danske eksperter.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!