Foredrag

Erstat den svære samtale med den omsorgsfulde samtale (livstid)

Få de 7 trin til at holde ‘Den omsorgsfulde samtale’ på dette foredrag – så dit budskab går klart og nænsomt igennem til din modtager.
Ved at flytte fokus fra ’svær’ til ’omsorgsfuld’ kan vi levere et tungt budskab, med indbygget handlemuligheder og omsorg for modtageren, der gør det mindre smertefuldt at være modtager.

Introduktion til Marte Meo (livstid)

På dette foredrag får du en introduktion til hvad Marte Meos menneskesyn, kommunikationsprincipper og metode, og til hvordan du kan omsætte den tillidsvækkende kommunikation til at bruge i din pædagogiske praksis.

At arbejde fagligt med skældud (livstid)

Når vi bliver overudfordret, kan vi komme til at hæve stemmen og skælde ud. Ingen kan lide at få skældud – og omsorgspersonale har det dårligt med at skælde ud.
Dette foredrag giver pædagogisk personale redskaber til at arbejde fagligt med at mindske og forebygge skældud, bl.a. ved at sætte kontakten og relationen til børnene, i fokus.

Samskabelse af robuste løsninger på turbulente problemer

Oplægget beskriver og eksemplificerer en række robuste styringsstrategier, viser hvorfor robuste løsninger skal samskabes og drager konsekvenserne af nye ideer om robuste svar på turbulens for styring og ledelse i den offentlige sektor.

Relationsbaseret ledelse

Relationsbaseret ledelse er evnen til at skabe rammerne og nå målene, men også at fange medarbejdernes opmærksomhed, så der skabes en fælles mening og retning og ikke mindst, at sikre sig en personlig relation der bygger på gensidighed og respekt. Jesper Gregersen og Dansk Center for ICDP kalder det for Relationsbaseret ledelse fordi relationerne er afgørende for, hvordan din virksomhed eller din organisation løfter opgaven.

Christina Abildgaard – alle foredrag

Ved at købe denne pakke får du adgang til alle tre videoforedrag med Christina Abildgaard samt download af præsentationerne fra disse i et år for kun 299 kr.

Videnskabsteori 4: Moral og etik

Moral og etik bliver ofte temaer i videnskabsteoretiske og metodiske diskussioner. I dette foredrag gennemgår filosof Anders Fogh Jensen forskellen på moral og etik når disse begreber defineres. I foredraget udsondres det mulige, det lovlige, det moralske og det etiske fra hinanden og bliver bundet sammen med de øvrige foredrag og virkelighedens firfoldighed.

Videnskabsteori 3: Forklaring, Fortolkning og Forståelse

I dette foredrag gennemgår filosof Anders Fogh Jensen grundlæggende principper for fortolkning og forståelse. Det handler blandt andet om hvorfor fordomme ikke bare er dårlige, hvordan forståelse også nogle gange kan være en forklaring og hvorfor det kan være godt at sove på noget.

Bliv medlem og få adgang til alle videoer idag!